Met jarenlange ervaring op DTP-gebied kan Switch DTP & Fotografie voor u de complete ontwikkeling van uw logo, huisstijl, brochure, advertentiemateriaal en posters verzorgen. Daarbij kan het desgewenst ook het beeldmateriaal verzorgen. Tevens werk ik nauw samen met (digitale) kwaliteitsdrukkers om tot een fraai eindproduct te komen. Of het nu gaat om een klein of een groot project: in samenspraak met u kunnen we een mooi product neerzetten!

Switch DTP & Fotografie is er ook voor uw al uw fotografie-opdrachten. Daarbij valt te denken aan het vervaardigen van beeldmateriaal ten behoeve van uw drukwerk. Andere mogelijkheden zijn onder andere productfotografie of specifieke fotoreportages voor uw bedrijf. Voor makelaars en particulieren verzorg ik in samenwerking met een interieurstyliste ook de fotografie van interieurs van onroerend goed, zodat de kans op verkoop vergroot wordt.

Switch DTP & Fotografie is ook beschikbaar als u met onverwachte deadlines wordt geconfronteerd en extra mankracht nodig heeft. Of misschien zit u door ziekte tijdelijk krap in uw personeel; ik help u graag tegen een schappelijk tarief uit de brand. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met mij op en wie weet komen we tot een prettige samenwerking. Maakt u de Switch?